@bennyhalvarsson

Ɓєηηу Hαℓναяѕѕση @bennyhalvarsson

Mål 2019💫10xIRONMAN 𝙏𝙧𝙞𝙥𝙡𝙚 𝙄𝙧𝙤𝙣𝙢𝙖𝙣 𝙛𝙞𝙣𝙞𝙨𝙝𝙚𝙧 𝟮𝟬𝟭𝟴 𝟭𝟭,𝟰 𝙠𝙢 𝙨𝙞𝙢𝙣𝙞𝙣𝙜 𝟱𝟰𝟬 𝙠𝙢 𝙘𝙮𝙠𝙡𝙞𝙣𝙜 𝟭𝟮𝟲 𝙠𝙢 𝙡𝙤̈𝙥𝙣𝙞𝙣𝙜 𝔼𝕟𝕕𝕦𝕣𝕒𝕟𝕔𝕖 ℙ𝕖𝕣𝕤𝕠𝕟𝕒𝕝 𝕋𝕣𝕒𝕚𝕟𝕖𝕣 𝔼𝕩 𝔹𝕣𝕠𝕥𝕥𝕒𝕣𝕖 𝟞 𝕩 𝕀𝕣𝕠𝕟𝕞𝕒𝕟

http://bennyhalvarsson.se/

Sista
@bennyhalvarsson

Sista "långa" passet inför nästa veckas Tec100. Nu blir det en öl och sen vila tills det är dax att klämma ur 16 mil med benen. Formen känns helt ok, även om man alltid önskar att vissa saker var bättre. Men skillnaden detta året är att jag har ca 75% mer träningsmängd och passen jag missat har enbart berott på mig själv 🤪 Glad påsk på er alla!

2 veckor kvar till ultraloppet Tec 100.
Jag har knappt reflekterat över att jag ska springa 16 mil. Mitt fokus ligger på helt andra lopp och detta ska bara vara en del på vägen, ett träningspass.
Men nu måste jag ställa om fokus mentalt. Det kommer att bli en kamp för att komma runt. Det kommer krävas hårt jobb och motstå mycket smärta för att jag ens ska komma i mål.
Är det inte helt sjukt och lite coolt hur vi mentalt kan fungera.
Bara för att jag har 10xIronman som mål känns helt plötsligt inte 16 mil löpning så farligt. 🙈
Högmod går före fall..?
@bennyhalvarsson

2 veckor kvar till ultraloppet Tec 100. Jag har knappt reflekterat över att jag ska springa 16 mil. Mitt fokus ligger på helt andra lopp och detta ska bara vara en del på vägen, ett träningspass. Men nu måste jag ställa om fokus mentalt. Det kommer att bli en kamp för att komma runt. Det kommer krävas hårt jobb och motstå mycket smärta för att jag ens ska komma i mål. Är det inte helt sjukt och lite coolt hur vi mentalt kan fungera. Bara för att jag har 10xIronman som mål känns helt plötsligt inte 16 mil löpning så farligt. 🙈 Högmod går före fall..?

Så här såg det ut första gången jag sprang milen under 40 minuter. Det var på Premiärmilen för ett antal år sedan och jag sprang på 39.54.
Idag kände jag för att testa farten lite, så jag sprang 10k med tunga ben från lördagens 12h spinning.
Klockan stannade på 39.19 med en otroligt lätt känsla. Min snittpuls var ca 10 slag UNDER tröskel.
Det ger mig självförtroende att fortsätta på redan planlagd väg.
@bennyhalvarsson

Så här såg det ut första gången jag sprang milen under 40 minuter. Det var på Premiärmilen för ett antal år sedan och jag sprang på 39.54. Idag kände jag för att testa farten lite, så jag sprang 10k med tunga ben från lördagens 12h spinning. Klockan stannade på 39.19 med en otroligt lätt känsla. Min snittpuls var ca 10 slag UNDER tröskel. Det ger mig självförtroende att fortsätta på redan planlagd väg.

Nu har jag en timme kvar på dagens träning på @norrtalje_traningscenter och #spinofhope .
Benen brinner och jag är rejält sliten.
Grymma instruktörer har grillat mina ben sen kl 7 i morse då jag har valt att köra alla 12 h spinning själv på en cykel.
Just nu längtar jag hem till en dusch och vår soffa.
@bennyhalvarsson

Nu har jag en timme kvar på dagens träning på @norrtalje traningscenter och #spinofhope . Benen brinner och jag är rejält sliten. Grymma instruktörer har grillat mina ben sen kl 7 i morse då jag har valt att köra alla 12 h spinning själv på en cykel. Just nu längtar jag hem till en dusch och vår soffa.

Framåt Leksand!!! 💙💙💙
@bennyhalvarsson

Framåt Leksand!!! 💙💙💙

Träningen rullar ungefär som planerat.
Vår dotter har varit sjuk och det ändrar vardagen lite och jag är extra uppmärksam på min egna status.
Jag har verkligen hållt igen på pulsen senaste veckan. Tränat riktigt lågintensivt men ändå ett till två pass om dagen.
Ofta korta pass, men jag gör det bästa av varje dag.
På lördag är det dax för Spin Of Hope för @barncancerfonden.
Jag väljer att som förra året att cykla alla 12 timmarna själv på @norrtalje_traningscenter.
Ser redan fram emot att sitta på en spinningcykel mellan 7-19 😉.
Om du bor i Norrtälje kan ni passa på att läsa Roslagen Runt.
@bennyhalvarsson

Träningen rullar ungefär som planerat. Vår dotter har varit sjuk och det ändrar vardagen lite och jag är extra uppmärksam på min egna status. Jag har verkligen hållt igen på pulsen senaste veckan. Tränat riktigt lågintensivt men ändå ett till två pass om dagen. Ofta korta pass, men jag gör det bästa av varje dag. På lördag är det dax för Spin Of Hope för @barncancerfonden. Jag väljer att som förra året att cykla alla 12 timmarna själv på @norrtalje traningscenter. Ser redan fram emot att sitta på en spinningcykel mellan 7-19 😉. Om du bor i Norrtälje kan ni passa på att läsa Roslagen Runt.

En stor fördel med att öka mängden träning är att man inte känner sig lika stressad över
@bennyhalvarsson

En stor fördel med att öka mängden träning är att man inte känner sig lika stressad över "förlorad" träningstid. Det har länge varit en svår grej för mig att våga stå över ett pass trots att det finns tecken i kroppen att man kanske borde vila. Idag var ett klockrent exempel på just det. Vår dotter ligger i 40 graders feber. Jag kanske inbillar mig, men ikväll kände jag av halsen lite lite grann. Normalt sett skulle jag inte kommit på tanken att vila trots det. Men nu när jag ligger bra i fas med träningen är det mycket enklare att fatta klocka beslut. Förhoppningsvis är jag tillbaka i träning imorgon utan att tagit onödiga risker att bli borta från träning flera dagar. Träna smart.

#Repost @norrtalje_traningscenter
・・・
30 mars cyklar vi för livet!! ❤️
Gör såhär: https://www.barncancerfonden.se/event/spin-of-hope/delta/spin-of-hope-pa-ntc/
1, boka en cykel via spin of hope för 1500 sek
2, ring några kompisar och bilda ett lag
3, turas om att cykla mellan 07-19 eller gör som @bennyhalvarsson och cykla själv i 12 timmar 😁🚴🏽‍♀️
Alla pengar går till Barncancerfonden!
Stort tack till @vitaminwellsverige #coopnorrtälje
@bennyhalvarsson

#Repost @norrtalje traningscenter ・・・ 30 mars cyklar vi för livet!! ❤️ Gör såhär: https://www.barncancerfonden.se/event/spin-of-hope/delta/spin-of-hope-pa-ntc/ 1, boka en cykel via spin of hope för 1500 sek 2, ring några kompisar och bilda ett lag 3, turas om att cykla mellan 07-19 eller gör som @bennyhalvarsson och cykla själv i 12 timmar 😁🚴🏽‍♀️ Alla pengar går till Barncancerfonden! Stort tack till @vitaminwellsverige #coopnorrtälje

Två timmar i härligt höstväder..?
Min träning flyter på helt enligt plan.
Jag har alltid prioriterat att få till mina kvalitetspass. Men förut fanns inte riktigt tiden att bygga en riktigt mängdträning.
Nu är mitt mål att behålla kvalitén och addera mängd.
Det funkar bra, mycket bra.
Jag känner hur kroppen svarar på den ökande mängden träning.
Idag joggade jag runt i 2 timmar och höll ca 4:50 fart med låg puls, så kallat prattempo.
Imorgon gör jag om dagens pass och stänger veckan på ca 11 timmars träning.
Jag tänker hela tiden på kommande lopp vilket  gör att jag redan längtar ut på nästa pass!
@bennyhalvarsson

Två timmar i härligt höstväder..? Min träning flyter på helt enligt plan. Jag har alltid prioriterat att få till mina kvalitetspass. Men förut fanns inte riktigt tiden att bygga en riktigt mängdträning. Nu är mitt mål att behålla kvalitén och addera mängd. Det funkar bra, mycket bra. Jag känner hur kroppen svarar på den ökande mängden träning. Idag joggade jag runt i 2 timmar och höll ca 4:50 fart med låg puls, så kallat prattempo. Imorgon gör jag om dagens pass och stänger veckan på ca 11 timmars träning. Jag tänker hela tiden på kommande lopp vilket gör att jag redan längtar ut på nästa pass!

I två år har jag nu haft mitt
@bennyhalvarsson

I två år har jag nu haft mitt "nya" körkort. Jag är helnöjd!

Säsongen 2019 kör jag på samma cykel som jag kört sedan 2014.
Enda skillnaden är att jag uppgraderat motorn 😉
@bennyhalvarsson

Säsongen 2019 kör jag på samma cykel som jag kört sedan 2014. Enda skillnaden är att jag uppgraderat motorn 😉

Stänger ner veckan med en bra känsla.
Träningen flyter på enligt plan.
Jag lägger stor fokus på att få in så mycket träning som möjligt just nu.
Senaste 23 dagarna har jag fått in 30 pass löp och cykel.
Med mindre än 8 veckor kvar till TEC 100 (16 mil löpning) måste jag få in volym i träningen.
Då dagarna ofta är stressiga händer det att jag klämmer in ett 30 minuterspass om jag får en avbokning på jobbet.
All tid är värdefull just nu.
Förut hade jag inställningen att det inte ens var värt att träna i 30 minuter. Men jag känner att det faktiskt ger mer än man kan tro.

Dagens pass bestod av 1h 45 min cykel med ett gäng tyngre intervalller. Benen skakade verkligen när jag klev av. Följde upp cyklingen med 15 minuter löpning.

@segereurope
@bennyhalvarsson

Stänger ner veckan med en bra känsla. Träningen flyter på enligt plan. Jag lägger stor fokus på att få in så mycket träning som möjligt just nu. Senaste 23 dagarna har jag fått in 30 pass löp och cykel. Med mindre än 8 veckor kvar till TEC 100 (16 mil löpning) måste jag få in volym i träningen. Då dagarna ofta är stressiga händer det att jag klämmer in ett 30 minuterspass om jag får en avbokning på jobbet. All tid är värdefull just nu. Förut hade jag inställningen att det inte ens var värt att träna i 30 minuter. Men jag känner att det faktiskt ger mer än man kan tro. Dagens pass bestod av 1h 45 min cykel med ett gäng tyngre intervalller. Benen skakade verkligen när jag klev av. Följde upp cyklingen med 15 minuter löpning. @segereurope

Strong people don't put others down. 
They lift them up!

Tur för mig 😉

Jag verkligen längtar ner till Tyskland igen.
Med ca 5 månader kvar till loppet har jag redan gjort många pass som både varit längre och bättre än vad jag ens fick till överhuvudtaget förra året.
Hoppas att tiden går fort!
@bennyhalvarsson

Strong people don't put others down. They lift them up! Tur för mig 😉 Jag verkligen längtar ner till Tyskland igen. Med ca 5 månader kvar till loppet har jag redan gjort många pass som både varit längre och bättre än vad jag ens fick till överhuvudtaget förra året. Hoppas att tiden går fort!

TITTA DÄÄÄÄÄR!
50 km löpning med start kl 7 imorse.
Formen känns bättre och bättre. Faktiskt längesen jag kände mig så bra.
Strumpor från @segereurope får 👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼 av 5 möjliga.
Inte ett enda skav, inte en enda blåsa!
@bennyhalvarsson

TITTA DÄÄÄÄÄR! 50 km löpning med start kl 7 imorse. Formen känns bättre och bättre. Faktiskt längesen jag kände mig så bra. Strumpor från @segereurope får 👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼 av 5 möjliga. Inte ett enda skav, inte en enda blåsa!

Drygt 24 km bandet avslutas med en kram.
Vissa personer älskar en oavsett hur svettig man är.
Träningen rullar på, nästan som planerat. Passen blir ibland kortare än jag tänkt. Men jag får in ett, ibland två pass om dagen.
Nu är jag i ett fint block med 9 dagars träning i sträck.
När man jobbar och har 2 små barn blir det alltid saker som kommer emellan.
Därför är mitt mål att träna varje dag. Vilodagarna kommer alltid, oavsett om man vill eller inte.
@bennyhalvarsson

Drygt 24 km bandet avslutas med en kram. Vissa personer älskar en oavsett hur svettig man är. Träningen rullar på, nästan som planerat. Passen blir ibland kortare än jag tänkt. Men jag får in ett, ibland två pass om dagen. Nu är jag i ett fint block med 9 dagars träning i sträck. När man jobbar och har 2 små barn blir det alltid saker som kommer emellan. Därför är mitt mål att träna varje dag. Vilodagarna kommer alltid, oavsett om man vill eller inte.

Next